Hyppää sisältöön

Vi förbereder konkurrensutsättning för tunga fordon – kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er med upphandlingar!

06.08.2024

AKTUELLT

Ska din organisation upphandla lastbilar, släpvagnar för lastbilar eller fordonskombinationer under de närmaste åren? Skulle de kunna vara att ni behöver också bussar? Du kan upphandla fordon efter dina egna upphandlingsbehov till olika transporterings behov till exempel utrustad för utbildningsfordon eller utrustad till olika slags brandbilar. Samtidigt du kan upphandla tillhörande tjänster så som underhållstjänster.

Vi förberedar gemensamma upphandlingen där vi konkurrensutsätter lösningar för upphandling av tunga lastbilar och tillhörande tjänster. Vårt målsättning är att den nya gemensamma upphandlingen är redo för att uttnytja den 1 juli 2025 till de kunder som har anslutit till ramavtal.

Med de gemensamma upphandlingen är möjligt att upphandla en eller flera fordon utrustad efter dina egna behov med tillhöriga tjänster.

Tunga fordon 2025-2027 (2029) -gemensamma upphandlingen pågår för tillfället en förstudiefas och vi hör gärna mera om våra kundens upphandlinsbehov i framtiden.
Gärna kontakta mig för att diskutera om upphandlingar i din organisation.  

Med vänlig hälsning,

Mika Saarinen
kategorichef
Fordon- och logistiktjänster
mika.saarinen@hansel.fi
040 566 0995

Ps. Du hittar preliminär information från vårt webbtjänst.